Vilka är Sambla?

Letar du efter ett bra lån att ansöka om, oavsett om det är till en ny bil eller om du hade velat åka iväg på en skön semester på ett sjö hotell? Då bör du kika vidare på de tjänster som Sambla erbjuder.

Med Sambla har du möjlighet att jämföra en rad olika sorters lån, allt beroende på vad det är du faktiskt söker efter och vad du faktiskt behöver ha pengarna till. Här kan du smidigt och effektivt se över vad för lån olika långivare har möjlighet att erbjuda dig, vad för ränta långivaren i fråga begär av dig och hur stort belopp som du kan ansöka om. Hela processen är väldigt enkel att gå igenom och när du väl har bestämt hur mycket du vill låna, hur länge du önskar betala tillbaka lånet och när du har angett dina personuppgifter så kommer Sambla skicka iväg en kreditupplysning till UC, för att se att du faktiskt får bli beviljad lån. Skulle din låneansökan bli godkänd, så kommer då företaget att kontakta arton olika slags långivare och banker för att se om någon av dessa har lån att erbjuda dig.

Så fort långivarna och bankerna har sett över dina personuppgifter och din ekonomi så kommer de därefter skicka erbjudanden som passar just dig och din livssituation. När alla erbjudanden har skickats in från respektive långivare och banker, så går Sambla och du igenom dessa erbjudanden tillsammans i lugn och ro.

Hittar du ett härligt erbjudande från någon av bankerna eller långivarna så signerar du bara kontraktet i fråga. När banken eller långivaren får tag i signeringen så har du därefter dina lånade pengar bara några dagar efter godkännandet.

Förutom att erbjuda just olika lån, så kan du också få hjälp med andra ekonomiska problem hos Sambla. Är det så att du till exempel redan har en rad olika lån, men från olika långivare istället för bara från en och samma, så kan Sambla hjälpa dig att räkna ihop det hela beloppet som du behöver betala tillbaka alla lån på - därefter letar Sambla efter en bank som kan hjälpa dig att ta lån för just denna summan. Detta gör att du betalar tillbaka dina tidigare lån och då istället har ett enda lån du behöver tänka på. Detta kan också gälla om du letar efter ett lån med så låg ränta som möjligt, då Sambla även kan hjälpa dig att hitta ett lån som detta.​

Posted in Ekonomi | Comments Off on Vilka är Sambla?