Skaffa en fuktstyrd våtrumsfläkt

En fuktstyrd våtrumsfläkt är bra att placera i rum, där det ofta blir fuktigt. Ett exempel på det är badrummet. Genom att man använder en fuktstyrd våtrumsfläkt, så kan den ställa in sig automatiskt efter säsong. I ett badrum, där fuktnivån gärna blir hög, så finns det risk för skador relaterade till fukt.

Genom att ha en fuktstyrd badrumsfläkt kan man undvika sådana problem. Det blir mindre risk att du får mögel eller andra fuktskador. En bra fuktstyrd våtrumsfläkt är Fresh Intellivent. Denna typ av fläkt är lätt att installera och du hittar flera modeller av den hos Leif Arvidsson AB.

Badrumsfläktar samt andra produkter

Utöver fuktstyrd våtrumsfläktar så har Leif Arvidsson en mängd andra bra produkter. Du hittar till exempel olika sorters ventiler men det finns även kallrasskydd samt olika typer av galler. Detta företag erbjuder även en mängd olika verktyg, samt att de har ett utbud av fogband, beslag, tätningslister, fogmassor och klämskydd. Du kan också införskaffa tillbehör som kan vara bra att ha. Det finns bland annat luftrenare, handskar, andningsskydd, ögonskydd, hörselskydd samt stegar.

Kika gärna in på företagets hemsida för att se deras utbud, eller för att bläddra i den digitala katalogen som de har. Om du vill veta mer ingående om de olika produkterna så är det bara att kontakta Leif Arvidsson AB. Då kan de hjälpa dig att hitta just det du behöver för de olika projekt du har, oavsett om det gäller att installera fuktstyrd våtrumsfläkt eller andra saker.

Posted in Bostad | Comments Off on Skaffa en fuktstyrd våtrumsfläkt