Bluetooth tracker från Nutspace.se

​Alla har vi våra svaga punkter, och något som de flesta har problem med är att ha koll på alla sina värdesaker så som plånbok, nycklar och till och med bilar, husdjur och barn kan försvinna om man inte har ständig koll på allting. Därför är det skönt att det idag finns smidiga och moderna hjälpmedel som förenklar din vardag så att du aldrig behöver oroa dig för att tappa bort vare sig älskade små barn, djur eller mindre saker så som nycklar och plånböcker. 

Bluetooth tracker​​ är ett hjälpmedel som Nutspace.se har utvecklat, den kan du fästa vart du än vill, på halsband, i bilen eller deras mindre design av en spårsändare kan du sätta i nyckelringen eller myntfacket på din plånbok för att aldrig mer behöva oroa dig för att slarva bort något eller bortsprungna barn. 

Deras Bluetooth tracker har en innovativ design och senaste tekniken för att du alltid ska kunna ha stenkoll. Du laddar enkelt ner deras kostnadsfria app till telefonen, kopplar den till din Bluetooth tracker och kan sedan se den i realtid hela tiden då den är kopplad till satellit så att du alltid kan spåra vad du än vill om det skulle vara så att någon av dina saker blir stulet exempelvis. ​

Bluetooth trackers till barn

Något som är otroligt smidigt när det kommer till användning av Nutspace Bluetooth tracker är att man kan använda dem tillsammans med sina barn. Har barnet en Bluetooth tracker på armen så kan man alltid se vart dem befinner sig så att ni på ett tryggt och säkert sätt kan låta barnen leka exempelvis i skogen eller i större parker utan att behöva oroa er för att dem försvinner då ni hela tiden kan se vart de befinner sig direkt i mobilen. 

Posted in Elektronik & Teknik | Comments Off on Bluetooth tracker från Nutspace.se